Za bolji osjećaj u vožnji: Nova Prime jesenja  kolekcija odjeće za biciklizam

Prime slovi za vrhunsku biciklističku odjeću koja poboljšava iskustvo vožnje s rafiniranim sustavom slojeva – svaki detalj uzet je u obzir za performanse i stil. Izgrađena iznutra prema van za udobnost i funkcionalnost, kolekcija “Fall 22 Prime” nudi izolirane i prozračne slojeve koji daje onaj vrhunski osjećaj udobnosti vašoj vožnji čak i dok temperature vani padaju. Novodizajnirani proizvodi uključuju Prime Power Grid™ majicu i Prime Alpha jaknu, dizajnirane da zagriju bicikliste, dok ih ujedno drže u udobnosti i stilu.

Prime Power Grid™ majica dugi rukav (NOVI DIZAJN)

Ova biciklistička majica s punim patentnim zatvaračem i dugih rukava dizajnirana je kako bi vas grijala i držala suhim uz manje tereta. Polartec® Power Grid™ patentirano pletivo rešetkaste konstrukcije povećava toplinu i prozračnost s manje tkanine. Tri stražnja džepa drže vaše osnovne stvari za vožnju tamo gdje ih želite.

Termalni dres ključna je komponenta za zimske vožnjne, a Prime Power Grid™ majica dugih rukava nije iznimka. S Polartec® Power Grid™ tkaninom, ne samo da je iznimno topala, već je i lagana, rastezljiva i potpuno udobna.

Dostupne boje za muškarce: Harvest Gold, Dark Navy, Oak Green
Dostupne boje za žene: Harvest Gold, Dark Navy, Oak Green

Prime Alpha jakna (NOVI DIZAJN)

Prime biciklistička jakna sa izolacijom koja pruža toplinu, punu pokretljivost i udobnost tijekom vožnji po hladnom vremenu. Alpha® Direct izolacija ima uzdignuta vlakna koja su mekana na koži i povećavaju prozračnost s manje volumena. Prozračna školjkasta tkanina premješta vlagu iz izolacije prema van kako biste bili suhi tijekom cijele vožnje. Tri stražnja džepa drže vaše osnovne stvari za vožnju tamo gdje ih želite.

Nekih je dana lako izaći na jutarnju vožnju. Drugim danima to može biti veći izazov – osobito ako je u prognozi hladno vrijeme. Kada zima prijeti da vas udalji od bicikla, zakopčajte se u Prime Alpha mušku jaknu za dodatnu toplinu koja vam je potrebna za vožnju…

Dostupne boje za muškarce: Gunmetal/Dark Moss Green, Black/Smoke
Dostupne boje za žene: Gunmetal/Dark Moss Green, Black/Smoke

Prime Alpha prsluk

Prime biciklistički prsluk sa izolacijom koji pruža ultimativnu fleksibilnost slojevitosti po hladnom vremenu. Prozračna školjkasta tkanina premješta vlagu iz izolacije prema van kako biste bili suhi tijekom cijele vožnje. Meka Alpha® Direct izolacija održava vas toplim i tijekom duljih vožnji. Dva stražnja džepa drže vaše osnovne potrepštine za vožnju tamo gdje ih želite.

Tajna opremanja za one vožnje po hladnom vremenu? Svestranost. Topao i lagan, Prime Alpha muški prsluk jednostavan je sloj koji možete imati pri ruci kako biste spriječili hladnoću. Polartec® Alpha® izolacija grije vas kada temperature padnu, dok školjkasta tkanina koja upija vlagu odmiče znoj s vašeg tijela kada se počnete zagrijavati…

Dostupne boje za muškarce: Blaze, Black/Smoke
Dostupne boje za žene: Blaze, Black/Smoke

Prime Wind Vesta

Prime lagani biciklistički prsluk koji se može upakirati minijaturno u stražnnji džep ili SWAT odlično će poslužiti kao dodatna zaštita od vjetra. Prednji patentni zatvarač po cijeloj dužini služi za jednostavno upravljanje ventilacijom. Djelomična elastika u struku i ramenima štiti od hladnoće.

Savršena odjeća za savršenu vožnju, to je suština naše Prime serije. Najbolje tkanine, konstrukcije i tehnologije idu u ove komade, a muški Prime Wind prsluk nije iznimka. Prednja tkanina koja je potpuno otporna na vjetar uparena je s djelomičnom elastikom na struku i ramenima te prozračnom mrežom na leđima kako bi spriječila hladnoću u prsima bez pregrijavanja….

Dostupne boje za muškarce: Blaze, Dark Navy, Black, Oak Green
Dostupne boje za žene: Blaze, Dark Navy, Black, Birch White

Dostupno globalno na www.specialized.com ili kod naših partnera/Specialized ovlaštenih distributera ExtremeShop (Hrvatska) i M-Bike Shop (Bosna i Hercegovina).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More