Team Wiggins predstavio nove Le Col dresove

Tim Wiggins predstavio je svoje nove dresove i objavio partnerstvo s "Le Col" za 2018 sezonu, a dizajn dresova je mnogo živahnijeg izgleda nego prošle godine.

Tim Sir Bradleya Wigginsa proteklih godina koristio je mnogo više prigušeniju paletu boja kada su radili s bivšim Team Sky dobavljačem, Raphom. Ove godine, na njihovim dresovima za 2018 imamo mnogo živahnije boje s jarko crvenom i plavom bojom u kombinaciji s bijelim ramenima.

 

S obzirom na to da je sam Wiggins zaljubljenik u zlatno doba biciklizma, oprema upravo to i odražava, osobito s crnim kratkim hlačama i običnim bijelim slovima koja se vide oko nogu. Za razliku od većine dresova u pelotonima, tim Wiggins dresovi su s minimalnim sponzorskim reklamama, što je očito velika stvar za momčad.

Tom Pidcock će biti jedan od najnovijih vozača koji će nositi novi Wiggins dres nakon što je izjavio da će se pridružiti timu u 2018. godini, i okušati se u cestovnoj karijeri. Očekuje se kako će mladi vozač biti veliki hit nakon 2017. godine, kada je osvojio juniorsku Paris-Roubaix titulu, Svjetsko Prvenstvo u ciklocrosu, pa čak i naslov Svjetskog juniorskog kronometra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More