Trek bocnuo Specialized zbog dizajna

Mnogi koji su prvi put vidjeli novi Epic World Cup su pomislili da je Specialized bio inspiriran Trek Supercaliberom za ovaj model.

Da bude jasno, nema sumnje da njihove siluete izgledaju slično, ali svaki novi bicikl koji se trudi pojednostaviti dizajn izgledom će naginjati na klasični hardtail.

No ipak Trek nije propustio medijsku pompu Specialized prezentacije da potakne raspravu i interakciju na svojim društvenim mrežama pa je tako na službenom Instagram profilu brenda objavljeno “Što se kaže? Imitacija je najiskreniji oblik laskanja?”. Među stotinama komentara koje je objava već skupila, izdvaja se onaj Benna Willeita, menadžera Specialized Factory Racinga, gdje je predložio da se vidi koji će bicikl biti najbrži u Novem Mestu, premijeri XCO Svjetskog prvenstva 2023.

Svakako potezi oba brenda dio su marketinškog folklora za dobivanje što veće medijske pozornosti a u konačnici i naklonosti kupaca.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More