Trek Supercaliber za Jolanda Neff i njen nastup na Svjetskom prvenstvu je pravo umjetničko djelo

Švicarska biciklistkinja Jolanda Neff planira svoj nastup na MTB Svjetskom prvenstvu u Val di Sole, a već smo vidjeli i neke snimke s treninga na lokaciji, kako bi pokušala osvojiti dvostruku krunu nakon što je prije nekoliko tjedana u Tokiju osvojila Olimpijsko zlato.

I upravo u čast njene nedavne zlatnu medalju, Trek je posebno dizajnirao njen novi Supercaliber na kojem će se Jolanda natjecati na Svjetskom prvenstvu. Bicikl je doista pravo remek djelo i to u punom smislu te riječi.
 


Jolanda Neff sama je predložila da dizajn Supercaliber s kojim će se natjecati na Svjetskom prvenstvu "izazove Japanski mir", a Trek-ova dizajnerica Katy Steudel uzela je tu ideju kao polazište za ovu zapanjujuću estetiku.

Nadahnut Japanskim drvorezima, ovaj Supercaliber kombinira bijele i zlatne tonove s japanskim motivima poput lišća bambusa, oblaka itd.
 


Ovako je Katy Steudel objasnila dizajn:

"Gledala sam Japanske umjetničke oblike, napravila neke koncepte, a Jolanda je odabrala između par uzorka i mi smo to napravili". Znala je što ćemo učiniti, ali došlo je do prilagodbi dizajna nakon što je to vidjela, a boje izgledaju potpuno drugačije u konceptu nego u stvarnom životu".
 

Što mislite o novom Supercaliberu od Jolande Neff? Hoće li bicikl mamiti poglede na Svjetskom prvenstvu u Val Di Sole? Pišite nam komentare na našim društvenim mrežama!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More