Urnebesni komentari na Twitteru o igri “kamen papir makaze” Tadeja Pogačara i Rafal Majka

Pogačar i njegov timski kolega Rafal Majka zajedno su vozili utrku pa su se odlučili malo i zabaviti, a o toj njihovoj igri se i danas priča.

U 2022 godini tijekom pretposljednje etape “Tour of Slovenia”, ljubitelji biciklizma bili su imali pravu malu poslasticu kada su dva biciklista iz UAE tima Rafal Majka i Tadej Pogačar zajedno stali na startnu liniju. Uvijek šaljivdžija, Pogi je započeo igru “kamen, škare, makaze” sa svojim timskim kolegom da vidi tko će pobijediti. Majka je birao papir, a Pogi kamen. A kao što svi znamo, papir pobjeđuje kamen. Tako je i dvostruki pobjednik “Tour de France” utrke ovu pobjedu prepustio Majki.

Članak na BikeMagazin – Tour of Slovenia: Iznenađujuća pobjeda Rafal Majka na 1. etapi

U subotu je popularni twitter račun, Historic Vids, ponovo objavio ovaj video. S obzirom na to da ovaj račun objavljuje razne vrste memeova i videozapisa za široku publiku, bilo je iznenađujuće vidjeti nešto povezano s biciklizmom. Naravno, glavni fanovi računa nisu nužno ljubitelji biciklističkih utrka, tako da su mnogi bili zbunjeni videom.

Pogačar, čiji je Twitter uvijek aktivan, među prvima se javio i označio Rafal Majka rekavši da su sada poznati.

Čini se da mnogi nisu shvatili da se radi o šali. “Toliko o uzbuđenju pobjede i agoniji poraza. Čestitamo pobjedniku igre kamen, papir i makaze,” objavio je Gene Baum.

Na neki način nema smisla utrkivati se ako su tako htjeli izabrati pobjednika. Cijeli se događaj mogao izbjeći”, oglasio se Satya.

Razumljivo, mnogi koji nisu upoznati s biciklizmom, niti da su njih dvojica timske kolege, bili su zbunjeni.

Ovo na neki način poništava svrhu utrkivanja, zar ne?” Spencer Stewart je objavio.

Mnogi biciklisti pokušali su objasniti da je biciklizam timski sport, Pogi je prednjačio, a to nije bilo neobično. “Nikako. To je timski sport. Biste li htjeli da se timske kolege međusobno guraju s puta kako bi se natjecali pobjedu?” odgovorio je Dan Bassford.

Ljudima koji nisu u biciklizmu ovaj sport isprva može biti zbunjujući. Mnogi koji ne gledaju etapne utrke možda nisu upoznati s radom timova ili da su utrke same po sebi timski sport. “Ovisi: Koliko je milja jedan pokušao prestići drugoga do ove točke?” upitao je Charlie.

Ljubitelji biciklizma kao da su se nasmijali na neke komentare, te da je ovdje riječ samo o dobroj zabavi.

Znam da se naš sport s vremena na vrijeme može činiti neshvatljivim i možda malo blesavim onima izvana koji ga gledaju. I neizmjerno sam uživala u komentarima“, s pravom je istaknula Anna Mac.

U svakom slučaju, video je bio izvrstan podsjetnik na urnebesan trenutak u profesionalnim biciklističkim događajima.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More