Uspješno organizovan “Uspon na Orjen 2019.”

Proteklog vikenda u Herceg Novom, po organiziacijom kluba Triatlon X održana ne trka "Uspona na Orjen 2019." koja se vozila u dvije kategorije: Cesta/Drum i MTB.

Momir Bulatović (BK Ciclomont) odbranio je svoju titulu, tako što je i ove godine pobijedio u cestovnoj/drumskoj kategoriji, dok je u MTB kategoriji kao pobjednik slavoo Petar Spaić (BK Mostar).  Bitno je spomenuti da je na trci nastupilo više klubova iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Crne Gore, a nastupio je po jedan takmičar iz Ukrajine i SAD-a.

Stazu dugu 15 kilometara i 700 metara sa visinskom razlikom od 1077 metara Bulatović je savladao za 54 minuta i 17 sekundi ponovivši uspjeh iz 2018. godine, dok je Spaić sa MTB biciklom istu stazu prešao za 1:07:50h.
 


Odličan rezultat u cestovnoj/drumskoj kategoriji sa vremenom od 55 minuta i 36 sekundi postigao je drugoplasirani Cetinjanin Ivan Gardašević član Biciklističkog kluba "Njegoš" sa Cetinja dok je trećeplasirani Bobo Miljanić iz BK "Džada" za pobjednikom kasnio nešto manje od 4 minuta. U MTB kategoriji kao drugoplasirani slavio je Slaviša Barać (BK Njegoš) sa vremenom 1:08:17, dok je na trećem mjestu u istoj kategoriji slavio Miloš Bodiroga (BK Mostar).

Uspješan Organizator ove interesantne MTB trke je klub Triatlon X herceg Novi, a trojici prvoplasiranih na slici uručena su sportska odličja da bi na kraju ove male sportske svečanosti ovo biciklističko druženje završilo zajedničkim ručkom svih 35 učesnika.

Rezultate sa trke možete pogledati na Facebook stranici utrke (link).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More