“Uvati Vitar 2018.” i ove godine u Sutivanu

U našu redakciju upravo je stigla izvrsna vijest! Jedan od ljepših maratona u Dalamaciji koji nas je upoznao i natjerao da se zaljubimo u prelijepe krajolike otoka Brača najavljen je za 2018 godinu. I ove godine kao i do sada vozimo XCM maraton "Uvati Vitar", a organizatori najavljuju pravi spektakl.

Čarobne morske vizure otoka Brača i čistog užitka na gotovo svakom dijelu jedne od tri staza, potvrdit će vam i po četvrti put zašto je ovaj otok toliko poseban, a XCM utrka  “Uvati Vitar” omiljena u vašem biciklističkom kalendaru.

 

 
Iako rekreativna, “Uvati vitar” je zadržala svoj natjecateljski karakter i pripremila za svakoga ponešto, pa vas tako očekuju tri dinamične, vjetrovite i zanimljive staze: Bonaca (20 km), Vitar (40 km) i Bura (70 km). Za one koji “vole dugo”  tu su atraktivne single trail dionice, brzi spustevi, zahtjevni usponi te tehnički dijelovi, dok je za rekreativce željne uživanja osigurana “vožnja s pogledom”.

Sutivan je osim startu utrke ujedno i domaćin svih popratnih događanja u sklopu kojih ćete se, između ostalog, imati priliku družiti s najjačim biciklističkim brandovima. Poslije utrke, na Stivanskoj rivi ćete, uz čašu vina i zvukove benda, imati priliku uživati u gastronomskoj ponudi otoka Brača, a sve tek kao uvod u feštu do dugo u noć. Jutro poslije na red dolaze vaši mališani za koje smo također organizirali utrku.
 


Kako vam odlazak na otok ne bi bio izgovor za nedolazak, za vas i vaše navijače, Bike Friendly Sutivan je osigurao i povoljniji smještaj za vrijeme utrke,  a uz plaćenu startninu dobivate i popust za trajekt. U startni paket vam je već, osim majice utrke, ubačen i bon za tombolu s bogatim nagradnim fondom.

U svakom slučaju, ovo će izdanje utrke “Uvati Vitar” po mnogo čemu biti drugačije, bogatije i vjetrovitije od dosadašnjih izdanja, te vam predlažemo da ga nikako ne propustite! Kako je broj startnina ograničen, požurite, jer utrka samo što nije počela.

Više informacija potražite na službenoj Facebook stranici Uvati Vitar (LINK)

Foto/Video: Facebook / Biker.hr 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More