Vozače tima Quick-Step u trening kampu posjetio medvjed

Dio vozača tima Quick-Step Floors imala je neugodno iznenađenje kada su se vratili sa treninga tijekom kampa u Americi.

Naime, suočili su se s medvjedima koji su ušli u njihov smještaj tražeći hranu. Iljo Keisse, Maximiliano Richeze i Fernando Gaviria nalazili su se u trening kampu u Americi. U četvrtak su se tri vozača pripremala za vožnju, kada su uočili četiri medvjeda – majku i tri mladunca – u dvorištu svog smještaja u South Lake Tahoeu.

 

Snimili su nekoliko fotografija, i otišli na vožnju. Međutim, kada su se vratili nakon 120 kilometara vožnje, te sat vremena provedenih u teretani, bili su iznenađeni.

 

Kao što je prikazano na fotografijama koje je Keisse objavio na Twitteru, medvjedi su ušli u njihov smještaj, i opustošili hladnjak, ostavljajući prljave šape na zidu.

Jedna posjeta nije bila dovoljna da ugasi njihovu glad, pa su se medvjedi vratili i sljedeći dan. To je bila uzbuna za promjenu smještaja.

 

Iznenađujuće, ovo nije prvi put da su Quick-Step vozači imali muke s medvjedima tijekom treninga u Kaliforniji, dok je Matteo Trentin imao sreće pobjeći 2017. nakon što se zabio u medvjeda dok se spuštao na istom području.

 

Trentin je nakon nesreće objavio fotografiju svoje slomljene kacige sa naslovom: „Uvijek nosite kacige! Također se može dogoditi da tijekom treninga medvjed prijeđe svoj put kada ste na spustu. Nije bilo prostora za kočenje pa sam se sudario s njim! Oprez! Nije bio pahuljasti plišani medvjed " dodao je šaljivo.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More