XCZLD od sada na mobilnoj aplikaciji

Moja generacija se vjerovatno sjeća Branka Kockice i uvodne pjesme koja je pratila tu emisiju "Kad se male ruke slože, sve se može…".

E pa ta pjesma mi je prva pomisao svaki put kad Zimska liga Dalmacije doživi neko poboljšanje u smislu organizacije. A složiti ćemo se XCZLD je danas doista na zavidnom organizacionim nivou.

Prvotno zamišljena kao rekreativna druženja kroz prijateljska natjecanja, XCZLD uspjela je i dan danas da ideju održi na zavidnom nivou sa jako posjećenim utrkama, pozitivnim duhom i prijateljskim ozračjem. No organizatori (čitaj cijela Dalmacija) su zasukali rukave i od samog početka krenuli ozbiljnije, te su ponudili službenu stranicu utrke, sudije ispred HBS-a na čelu sa Marinom Fržop, koji se pobrinu za ferplay igru i online dostupne rezultate odmah po završetku utrke, a ne zaboravimo i profesionalne fotografe Denisa Peroša i Milana Balabana, dok danas već imamo čipove na startnim brojevima i službeno mjerenje vremena, te Android aplikaciju za mob uređaje koja dođe kao šlag na kraju. 

Pred Vama je prvo službeno izdanje XCZLD aplikacije za Android mobilne uređaje.

Aplikacija je zamišljena da se na jednostavniji način možete prijaviti na utrku, popratiti poredak natjecatelja i klubova kao i pogledati statistiku svakog natjecatelja.

U aplikaciju je utrošeno mnogo slobodnog vremena, znanja i truda jednoga od sudionika utrka naše zimske lige!

U ime cijele XCZLD zajednice – hvala Marine Bareta! 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More