Predstavljamo EVOC ROAD BIKE BAG PRO

EVOC je pred nadolazeći EUROBIKE sajam predstavio novu torbu za bicikl prilagođenu za prevoz aviokompanijama – Road Bike Bag Pro.

Sa hibridnom tvrdom/mekom konstrukcijom, dizajnirana je kako bi bila prilagođena za sigurnu i bezbrižnu pospremanje bicikla, bez potrebe za prilagođavanjem sjedala ili kokpita vašeg cestovnog ili triatlonskog bicikla. Kao bonus, ova torba uključuje čak i integrirano TSA zaključavanje.
 


Nova EVOC putna torba za cestovni bicikl (EVOC ROAD BIKE BAG PRO) s hibridnom konstrukcijom dizajnirana je za sigurno i individualno pospremanje cestovnih i triatlonskih bicikla i to sve bez potrebe za prilagodbom upravljača ili sjedala.

  • Upravljač i sjedalo ne treba namještati ili uklanjati
  • Inovativni hibridni dizajn s krutim oklopom i zaštitnim elementima nudi optimalnu zaštitu prilikom transporta
  • Vanjski bočni stabilizator štiti od bočnih utjecaja
  • Uključuje nosač za cestovne bicikle, torbe za kotače i mjesto za montažu kotača
  • Opcija ključanja prema TSA standardu

 


Svaki milimetar se računa: za savršene performanse, torba je precizno prilagođena dimenzijama cestovnih i triatlonskih bicikla. Vjerovatno vas je do sada nerviralo rastavljanje vaših bicikla kako biste ih prilagodili torbi, naručito ako su bicikli prilagođeni vama, odnosno ukoliko ste radili bike fitting. Sada sa ROAD BIKE BAG PRO, EVOC još jednom dokazuje svoju kompetenciju kao vodeći svjetski proizvođač biciklističkih putnih torbi, tako što olakšava triatloncima i cestovnim biciklistima putovanja sa biciklima: nosač sjedala i konstrukcije upravljača više nemaju potrebe da za demontažu kako bi se prilagodili vaoj putnoj torbi.
 

 

Inovativni hibridni dizajn: "Mekano gdje je to moguće, a kruto gdje je to potrebno.

Koncept putne torbe za bicikle sa hibridnom konstrukcijom nudi izvrsnu zaštitu pri maloj težini, visokoj stabilnosti i lako rukovanje za veću udobnost prilikom putovanja. Dok je oklop napravljen od polikarbonatnih školjki otpornih na udarce i pritisak, te EVA dno štiti bazu, bočne stijenke otporne na abraziju (P600D PU) ojačane su uklonjivim čvrstim plastičnim šipkama. Vanjski utjecaji i sile na torbu se preusmjerava prema pametnom konceptu i nikada pod utjecaj ne dolaze krhki dijelovi.
 


Nakon što ste demontirali kotače i pedale, okvir se u samo nekoliko jednostavnih koraka može montirati na ugrađeni i podesivi PUTNI NOSAČ ZA BICIKL koji je izrađen od aluminija i tvrde plastike. Okvir bicikla u ROAD BIKE BAG PRO, uključujući i NOSAČ, je fiksiran i pričvršćen na strateškim točkama, s lako prepoznatljivim crvenim čičak trakama na bočnim zidovima. KOKPIT-OBLOGE nude dodatne obloge za konstrukciju upravljača. Kotači se uklapaju u TORBE ZA KOTAČE koji se isporučuju s ojačanom zaštitom na mjestu osovina i postavljaju se sa strane okvira. Unutarnji bočni stabilizator, koji se može podešavati, štiti kotače od bočnog pritiska.
 


Brzo i prikadno

ROAD BIKE BAG PRO sa opcijom zaključavanja prevozi bicikle ne samo izuzetno sigurno, već i vrlo udobno. Izuzetno široka monokokni okvir torbe stabilan je i može se prevoziti tiho i lako zahvaljujući kotačima. Različite ručke za čine rukovanje torbom još jednostavnijim. Ako se putna torba za bicikl ne koristi, može se sklopiti i odložiti kako bi se uštedio prostor.

Nova EVOC Road Bike Bag Pro bit će dostupna od jeseni 2019. godine.

Više na www.evocsports.com

 

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More