Bontrager WaveCel kacige u pristupačnijim opcijama i dostupne u dječjim verzijama

Prošle godine Trek je predstavio svoju WaveCel tehnologiju, novi dizajn kaciga koji mijenja način na koji nas kaciga štiti tijekom pada i udara.

Kaciga je kreirana od strane tima liječnika, istraživača i inženjera, gdje je WaveCel mekana i apsorbirajuća struktura koja se nalazi u unutrašnjosti kacige i apsorbira udar u slučaju nesreće.
 


Za razliku od standardne kacige koja se izrađuje od pjene, dizajnirane da štiti od izravnih utjecaja, WaveCel objašnjava kako se većina biciklističkih nesreća zapravo događa – pod kutovima. WaveCel djeluje poput zgužvane zone koja pomaže apsorbirati silu udara prije nego što ta ista sila dođe do vaše glave. Stanice se savijaju, a zatim se rastrše dok energiju udara preusmjeravaju sa glave.

Novi dječji modeli 
 


Najnovije Bontrager izdanje uključuje prvu dječju kacigu sa WaveCel tehnologijom, pod nazivom Jet WaveCel. Trek je pomoću WaveCel tehnologije stvorio sigurnu kacigu za biciklizam, skuter, skejtbord ili klizanje. Kaciga dolazi s magnetskom kopčom koju je lako ukopčati i uključuje paket naljepnica kako bi je djeca mogla personalizirati.

Pristupačna sigurnost
 


Prošlogodišnja generacija WaveCel kaciga dolazila je po većem cjenovnom rangu, dostižući cijenu od 250,00€ za XXX WaveCel cestovnu kacigu ili 250,00€ za MTB kacigu Blaze. Trek-ove najnovije WaveCel kacige imaju znatno nižu cijenu.
 


Ova cestovno specifična Starvos Wavecel kaciga, dolazi po cijeni od 86,00€, a isporučuje se u crno/bijeloj i sjajno žutoj boji. Dolazi po tećini od 300g u maloj (Small) veličini, dok veličine kaciga idu sve do veličine XL, tako da mogu biti dobra opcija za ljude koji se bore za pronalazak onih većih kaciga.
 


Trekova najnovija kaciga u MTB stilu, Rally WaveCel, košta 130,00€. Uključuje produženo kućište kacige, koje nudi dodatnu zaštitu na stražnjem dijelu. Kao i sve Wavecel kacige, dobila je ocjenu od pet zvjezdica po pitanju sigurnosti od laboratorija treće strane Virginia Tech.

Za više informacija o cijenama i dostupnosti obratite se našem partneru Trek Bike Centar Sarajevo (link)

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More