GUAVA – novi Gravel bicikl kojeg promoviraju Bojan Krkić i Andres Iniesta

Fokusirana na gravel, nova tvrtka za bicikle GUAVA rođena je u Barceloni, uz podršku nogometaša Andresa Inieste i Bojana Krkića? Usredotočeni na pružanje najboljeg iskustva u vožnji njihovih strojeva zahvaljujući širokom rasponu mogućnosti prilagodbe i mogućnosti testiranja bicikla prije kupnje.

Tvrtku su osnovali David Álvarez i Nacho Suárez, dva prijatelja strastvena za biciklizam i s više od 25 godina iskustva u tom sektoru, a sada je rođena i GUAVA, nova marka bicikala specijalizirana za sve popularniji modalitet gravel biciklizma i stiže uz podršku dva prvoklasna sponzora.

Projektu, čiji su bicikli od sada dostupni putem web stranice, pridružio se kao partner bivši igrač FC Barcelone Bojan Krkić? Još jedan gravel entuzijast otkad se povukao iz nogometa. Kao da to nije dovoljno, njegova prisutnost je poslužila za podršku poslovnog inkubatora NSN Ventures, projekta Andrésa Inieste za pomoć poduzetnicima da pokrenu svoje poslovanje.

GUAVA Gravel bicikl

GUAVA je nastala na temelju koncepta izravne distribucije i kontakta s kupcem, tako da se nabava njihovih bicikala obavlja s njihove web stranice, s jednom fizičkom točkom na kojoj možete vidjeti njihove strojeve i dogovoriti test proizvoda koji se nalazi u prostorijama tvrtke smještene na periferiji Barcelone, nedaleko od jednog od omiljenih područja gdje se lokalni biciklisti uživaju na svojim stazama, kao što je planina Collserola. U svakom slučaju, imamo i mogućnost testiranja bicikla 48 sati prije nego što odlučimo hoćemo li ga zauvijek zadržati.

U ovom startupu, GUAVA ima samo jedan model bicikla, nazvan Spot, koji je opremljen solidnnim sustavom s pogonom SRAM Force eTap AXS, Volte karbonskim kotačima i integriranim karbonskim kokpitom napravljenim izravno za ovaj bicikl. Osim toga, u bliskoj budućnosti planiraju ugraditi drugu pristupačniju postavku temeljenu na SRAM Rival eTap AXS i aluminijskim komponentama.

GUAVA Gravel bicikl

Okvir modernog stila koji prihvaća gume do 45mm, 50 ako se odlučimo koristiti kotače 650b, i koji privlači pozornost svojim korisnim prostorom za pohranu unutar donje cijevi kojoj se pristupa preko magnetskog poklopca ispod kaveza za boce. Kompletan bicikl deklarira standardnu težinu u veličini M od 8,8 kg, koja dolazi po atraktivnoj cijeni od 5.299 €, što ga čini vrlo zanimljivom opcijom za ulazak u svijet gravel biciklizma.

Ovaj GUAVA Spot bicikl je potpuno dizajniran, izgrađen i obojan u Barceloni, što brendu daje širok raspon mogućnosti prilagodbe, omogućujući nam da odaberemo boje okvira i logotipe među 160 unaprijed definiranih kombinacija ili čak kontaktiramo brend kako bismo se odlučili za potpuno prilagođeni dizajn.

GUAVA Spot: Tehnički podaci

GUAVA Gravel bicikl
  • Okvir/Vilica: Karbon
  • Pogonska grupa: SRAM Force eTap AXS, 40 lančanik, SRAM GX Eagle AXS stražnji mjenjač, GX Eagle 10-50 kaseta
  • Nosač sjedala: GUAVA Carbon
  • Upravljač/lula: Integrirana Guava Gravelbar
  • Sjedalo: Selle Italia Model X
  • Kotači: Volte Level
  • Gume: WTB Riddler 700x45c

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More