Još jedan pad Marka Cavendisha

Nesretan početak godine za Marka Cavendisha (Dimension Data) se nastavio na prvoj etapi utrke Tirreno-Adriatico. Britanac je doživio pad na timskom kronometru, međutim uspio je ustati i završiti etapu.

Pad popularnog Manxmana nisu snimile televizijske kamere, ali po ozljedama da se zaključiti da je jako udario o cestu. Kamere su ulovile Cavendisha na liniji cilja u Lido di Camaioreu s masnicom ispod desnog oka, velikom posjekotinom na gornjoj usni te ogrebotinom na koljenu.

Podsjetimo, Cavendish je pao na prvoj etapi Abu Dhabi Toura u neutralnoj zoni nakon nezgode sa službenim vozilom, svega pet kilometara nakon početka vožnje. Britanac se potom povukao s utrke i posvetio oporavku kako bi bio spreman za klasik Milano – San Remo.

Još uvijek se čeka Cavendishovo službeno obraćanje medijima i izvještaj o stupnju ozljeda no, očekuje se da će startati sutrašnju drugu etapu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More