Lamborghini i Cervelo predstavili P5x

Cervelov P5x Di2 kronometraš nije bio dovoljno upečatljiv te su stoga u suradnji s Lamborghinijem napravili limited edition bicikl koji jednostavno mami poglede.

Proizvedeno je svega 25 primjeraka, a dizajn je rađen u Lamborghini Centro Stile laboratoriju. Rezultati su zaista fantastični, bicikl je sinonim za brzinu.

Cervelo je dobavljač bicikala za vozače Lamborghini Accademia-e, tako da suradnja između ova dva brenda nije došla potpuno neočekivano. Naravno, iz Lamborghinija su zaključili da će super-brzi bicikl biti savršenon dodatak u garaži njegovih vozača.

 Bicikl je predstavljen na Ženevskom sajmu automobila, uz Lamborghinijev novi Urus SUV, pa ako vam je potreban savršeni automobil za prijevoz ovog bicikla, problem je apsolutno riješen.

Samo 25 komada će biti proizvedeno, tako da budite brzi ukoliko želite postati vlasnik jednog. Cijena nije naznačena – naravno, sve je na upit…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More