M-Bike Shop distributer KTM bicikala i opreme

🇦🇹 KTM – made in Austria 🔛 Available in M-Bike 🇧🇦

U potrazi ste za novim biciklom? Ovih dana to više ne predstavlja problem sa biciklističkim trgovinama koje nude ogroman izbor robe i brendova, te njihova bogata ponuda govori tome u prilog. Kontaktirali smo M-Bike Shop koja trenutno slovi za najbolju trgovinu u Bosni i Hercegovini, a u njihovoj ponudi možete pronaći doista bogat izbor biciklističke opreme, rezervnih dijelova i odjeće za bicikle, sve na jednom mjestu.

Sve to danas nije problem. Bez obzira želite li kupiti brdski bicikl ili cestovni bicikl, ženski bicikl ili dječji bicikl, u M-Bike Shop ćete pronaći veliki izbor svih ovih proizvoda.

Prodavač bi trebao znati što će najbolje odgovarati vašim potrebama, a cijena bi trebala biti dovoljno prisutpačna da vas uvjeri? Tražite probnu vožnju novog bicikla i stručni savjet? Dobro došli, sve to ćete pronaći u M-Bike Shop-u! Bez obzira idete li posjetiti jednu od njihovih maloprodajnih trgovina ili samo pogledati online ponudu biciklima, dijelovima i opremom. U njihovoj bogatoj ponudi možete pronaći jako velik izbor premium brendova kao što su Specialized, Cube, Scott, Bianchi, Merida, Willier, Orbea, Cross i mnogi drugi.

Iako moramo priznati ova trgovina ima jako velik izbor brendova koje možete pronaći u njihovoj ponudi, oni i dalje vrijedno rade i šire ponudu kako bi svatko od nas mogao pronaći nešto za sebe. Od danas ova trgovina je obogatila svoju ponudu za još jedan brend, a radi se o Austrijskom KTM brendu.

Bitno je naglasiti kako Austrijska tvrtka KTM posluje s biciklima više od 50 godina. Bilo da se radi o brdskim, cestovnim, gravel, električnim pedelecima, E-MTB ili čak e-biciklima za djecu – s KTM-om svatko može pronaći ono što traži.

Kao najveći lanac trgovina u Bosni i Hercegovini konstantno se trudimo i ulažemo velike napore da doista budemo u mogućnosti ponuditi sve ono što naši kpuci i zahtjevaju. Sigurno je da to nije lako sa jako velikim brojem sportova i brendova koje pokrivamo, ali naša nastojanja će uvijek ostati ista, a to je zadovoljsto svih kupaca. Upravo zbog toga je tu i KTM brend, imali smo brojne upite za ovu marku i danas ponosno možemo reći da državljani Bosne i Hercegovine mogu u svojoj zemlji nabaviti sve proizvode KTM brenda“, poručuju iz M-Bike Shop.

KTM Bike industrija proizvodi bicikle od 1964. Koristeći najbolje komponente, kvalitetne okvire uz ručnu izradu svih bicikala u Austriji, lako je vidjeti zašto je ovaj brend tražen u cijelom svijetu.

Bez obzira tražite li brdski bicikl za početnike, vrhunski karbonski cestovni bicikl ili vrhunski e-bicikl, KTM će u svojoj ponudi imati nešto za svakoga, bez obzira na vaše biciklističke sposobnosti. Koristeći se znanjem stečenim tijekom 50 godina proizvodnje motocikala, KTM je tvrtka koja je pouzdana, nudi najviše kvalitete, a njihov narančasti vizual ovu robnu marku izdvaja iz gomile.

Za cjelokupunu ponudu KTM proizvoda kliknite OVDJE.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More