Marko Danilović osvojio Nagradu Čačka

U organizaciji biciklističkog kluba Borac i Biciklističkog saveza Srbije, u Čačku je u nedjelju održana utrka „Nagrada Čačka“. Ove godine utrka je održana iz dva dijela.

Prije podne vožena je cesotovna trka na kružnoj stazi u Trbušanima i Prijevoru, a popodne je vožena ulična trka gradskim ulicama Čačka. Cestovna trka bodovala se i za Kup Srbije, a sabiranjem bodova iz obje utrke proglašen je pobjednik, Marko Danilović, koji je odnio ,,Nagradu Čačka”. On je u cestovnoj utrci pobijedio, dok je u uličnoj trci osvojio treće mjesto.

Dvostruka pobjeda za Borac u cestovnoj utrci

U cestovnoj trci u kategoriji seniora, koji su vozili zajedno sa juniorima, biciklisti Borca ostvarili su dvostruku pobjedu. Naime, Marko Danilović je osvojio prvo, Stefan Stefanović drugo mjesto, dok je Jovan Rajković bio četvrti, što je bilo dovoljno da Borac zauzme uvjerljivo prvo mjesto ispred Partizana i Metalca.

U uličnoj utrci pobijedio junior iz Aranđelovca

U popodnevnoj uličnoj utrci koju su vozili seniori i juniori, pobijedio je junior iz Aranđelovca, Đorđe Đurić, koji je bio ispred Dušana Veselinovića iz Partizana i Marka Danilovića iz Borca. Sveukupni pobjednik utrke je Marko Danilović, ispred Dušana Veselinovića iz Partizana i Stefana Stefanovića.

,,Nagrada Čačka” u juniorskoj konkurenciji u rukama bicikliste Partizana

U juniorskoj konkurenciji pobjednik „Nagrade Čačka” je Admir Kolašinac iz Partizana, ispred Stefana Sretenovića iz Borca i Stevana Jovanova iz Čukaričkog. Kod kadeta sveukupni pobjednik je Jovan Divnić iz Partizana, drugi je David Luković iz Metalca, a treći je Igor Nadoveza iz somborskog S Tima. U kategoriji mlađih kadeta pobjednik je Mihailo Stolić iz S Tima, drugi je Lazar Stekić iz Partizana, dok je treći Dejan Cogoljević iz Borca. Kod djevojaka u mlađim kategorijama pobjednica je Sara Počuča iz S Tima, druga je Bojana Vujasinović iz istog tima, dok je treća Sara Janković iz kluba Radnički. Najuspješnija seniorka bila je Maja Savić iz novosadskog Dubla.

Prije početka glavnog programa održano je i Prvenstvo Čačka za učenike osnovnih škola, na kojem je najuspješnija bila Osnovna škola „Milica Pavlović”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More