Martinez pušten iz bolnice nakon napada vozača automobila

Iz momčadi EF Drapac Cannondale stigla je službena potvrda kako je Daniel Martinez pušten iz bolnice nakon što je napadnut od strane motoriste tijekom treninga.

Martinez je pretrpio potres mozga i kratkotrajni gubitak pamćenja uslijed napada, a iz momčadi su poručili kako će u skladu s procesom oporavka biti izvan konkurencije sve dok se u potpunosti psihički i fizički ne oporavi.

21-godišnji Kolumbijac bio je na trening vožnji u Italiji zajedno s Julianom Cardonom i Miguelom Eduardom Floresom kada se incident dogodio. Naime, Martinez je za El Tiempo rekao kako je opomenuo vozača nakon što je neoprezno pretekao grupu. Vozač je potom izašao iz automobili i udario Martineza šakom u bradu. Još jedan član grupe bio je udaren prije nego što je vozač pobjegao s mjesta događaja, a Martinez je od siline udarca bio srušen.

Kolumbijac se pridružio momčadi EF Drapac Cannondale na početku sezone nakon dvije sezone u timu Willier Triestina. Imao je odlično otvaranje sezone osvojivši drugo mjesto na kolumbijskom državnom prvenstvu, a potom peto mjesto u generalnom poretku utrke Colombia Oro y Paz. Debitantski nastup u Europi imao je na klasiku GP Industria & Artigianto, a prošlog tjedna zauzeo je sjajno sedmo mjesto u generalnom poretku utrke kroz Kataloniju.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More