Mostar: CikloCentar Mostar

U Mostaru je u 23.02.2013. otvarena poslovnica  "Ciklocentra ", definitivno vijest koja je obradovala sve ljubitelje dvotočkaša na područiju Hercegovine.

Ponuda je više negobogata, u trgovini su izloženi noviteti  prestižnih svjetskih marki: Specialized, GT, Schwinn, Topeak, Sigma, Kenda,  Michelin, LizardSkins, Velo, KoolStop, Ked, SixSixOne, SH, Sram, SKS, RockShox, Avid, Truvativ, Mighty, CrankBrothers, Remerx, Shimano, Novatec, Exustar, KMC, Mavic, Promax, DTSwiss, Pedros, Peruzzo, Xenofit, Kinetic, Endura, Ergon, OKBaby,  Allay, Jagwire, Osprey, Hydrapak, Holmenkol, Knog, Zefal, AlpenGaudi, Crazy-Stuff… 

Osnovna djelatnost kompanije je prodaja bicikala, biciklističkih dijelova i opreme, fitness i sportske opreme, kao i servisiranje i održavanje iste. Jako bitno je napomenuti da je u sklopu trgovine otvoren i profesionalni bike servis. 

"Ciklocentar biciklističkim entuzijastima, ali i zagriženim bikerima nudi sve na jednom mjesto, i više neće morati ići u Sarajevo kako bi izabrali svoje ljubicme ili uradili servis na biciklu. Sada je sve to u Mostaru!  Uz trgovinu koja se prostire na 80 četvornih metara, vlasnicima ljubimaca na raspolaganju je i namoderniji servis, kao i kvalificirano i educirano osoblje", izjavio je voditelj mostarske poslovnice Toni Zorić. 


Prikaži CikloCentar Mostar na većoj karti

Vise info na:

www.CikloCentar.com;

Facebook Profil (LINK);

Tel: 036/316-620

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More