Dao otkaz i krenuo u avanturu: Pedalira svijetom već 5 godina

Avanture obilaska svijeta biciklom nisu više neka novost, ali svaki put kada čuješ za nekog novog “čudaka” koji je ostvaruje svoje životne snove ne možeš ostati ravnodušan i bar na trenutak poželiš da se i sam oslobodiš životnih okova te otisneš na pučinu.

Jedan od onih koji ostvaruju svoje snove je i Matyas Amaya, biciklist iz Argentine, koje je trenutno na proputovanju kroz naše krajeve. Svijetom pedalira već pet godina, dosad je prešao više od 80.000 kilometara.

Radio sam u farmaceutskoj industriji, prodavao lijekove. Nije mi bilo loše, ali sam primijetio da postajem sve pohlepniji i želim posjedovati sve više novca. Tad sam rekao: ‘Dosta!’. Dao sam otkaz i ostavio sve to kako bih živio puno smislenijim životom, rekao je Matyas Amaya, biciklist iz Argentine.

Priznao je da je obitelj u početku mislila da je luđak, ali da su promijenili mišljenje jer zahvaljujući fotografijama koje objavljujem na Facebooku i svojem blogu i oni mogu doživjeti nove kulture te upoznati različite krajeve svijeta

Moto mu je: uključi srce u sve što radiš.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More