Najbolji brdski bicikl ispod 1.000 KM

Brdski bicikli ispod 1.000 KM su neki od najprodavanijih bicikli na tržištu i prepuni su mogućnosti koje odgovaraju svim vrstama vozača. Jeftin za kupnju i jednostavan za održavanje, s prilagođenom izgradnjom za dugotrajnu vožnju i izdržljivost, ipak ovaj skromni hardtail nudi vozačima najviše vrijednosti za uloženi novac.

Ne samo da je današnji hardtail sposobniji nego ikad ranije, već ga nalazimo i kao nenadmašnim izborom koji nudi omjer uloženog novca i zabave u usporedbi s bilo kojim drugim biciklom. Gore navedeno pišemo s obzirom na to da danas na tržištu postoje hardtail-ovi od 1.000 KM koji sada imaju modernu progresivnu geometriju i pogonske sklopove s 12 brzina, te postaje teško opravdati trošenje puno više novca na bicikl koji će vas slućiti samo u rekreativne svrhe.

Iako postoje neke ponude na tržištu, proračun od 1.000 KM previše je ograničen za kupovinu funkcionalnog i kvalitetnog bicikla s dvije suspenzije, stoga iste nismo ni uzimali u obzir kao preporuku u narednom tekstu. Za novac koji ulažete, moćete kupiti neki izvrstan hardtail bicikl i dalje biti kralj na stazi. Vozite bezbrižno i uživate bez komplikacija stražnjeg ovjesa, a hardtail naravno može i ponuditi vrhunsku kvalitetu vožnje koja nije ugrožena dizajnom okvira ili nekvalitetnim komponentama.

Nastavite čitati kako bi ste mogli vidjeti neke od bicikli koje je BikeMagazin odabrao kao najbolje brdske bicikle ispod 1.000 KM.

CUBE AIM Race 2020. 

Svojim visokokvalitetnim, laganim i preciznim aluminijskim ramom, kombinacijom izdržljivih i komponenti visokih performansi, savršen je izbor za sve, od večernjih vožnji na vašem lokalnom putu do dužih avantura vikendom i vožnji po lokalnim planinama. Sa svoje 24-brzine, snažnim hidrauličnim disk kočnicama i jednostavno podesivom Suntour vilicom s opcijom ključanja imate sve što vam je potrebno za susret sa stazom. Uz CUBE poznati Size Split sistem, sigurni ste da ćete moći pronaći savršenu veličinu za sebe.

Ključne specifikacije: HPA, High Performance Aluminijski okvir, SR Suntour XCM vilica sa opcijom ključanja i 100mm hoda, Shimano Acera grupa, Shimano BR-MT200 hidraulične kočnice…

Za više informacija, kao i cijene posjetite M-Bike Shop.

Trek Marlin 5 

Marlin 5 je avanturist koji je vrijedan pretilac na stazi i koji je savršeno prikladan za svakodnevne avanture, na stazi i izvan nje. Prednja vilica sa 100mm hoda, 21 brzinom i opcijom ugradnje prtljažnika i parkirne nogare čine ga idealnim izborom za sve nove vozače koji se upuštaju u svijet biciklizma ili one koji traže udoban, stabilan prijevoz uz robusnost pravog brdskog bicikla.

Ključne specifikacije: Alpha Silver Aluminijski okvir sa unutarnjim vođenjem kabela, SR Suntour XCE 28 vilica sa 100mm hoda, Shimano Altus/Tourney 3×7 brzinska grupacija, Tektro HD-275 hidraulične kočnice…

Za više informacija, kao i cijene posjetite Trek Bike Centar (Sarajevo).

Specialized Pitch 27.5 

Brdski bicikl je sloboda: sposobnost da odaberete mjesto na karti i kažete: "Idemo tamo" ili možda skroz da zaboravimo na karte. S laganim okvirom, odzivnim prednjim krajem i snažnim hidrauličkim disk kočnicama, Pitch 27.5 vaš je savršen avanturistički partner. Vozači već dugo raspravljaju koji su kotači (26", 27.5" ili 29") najbolja opcija za brdski biciklizam. Pokazalo se, slatka točka mnogih se nalazi upravo u sredini, a Pitch se kotrlja upravo na 27.5-inčnim kotačima koji nude sigurnu upravljivost u čvršćem i lakšem paketu. A1 Premium aluminijski okvir je čvrsti i lagan, te nudi glatku vožnju bez obzira na uvjete staze.

Ključne specifikacije: A1 Premium Aluminijski okvir sa 27.5" veličinom kotača, SR SunTour XCE 28 vilica sa 80/100mm hoda ovisno o veličini okvira, Shimano Tourney 2×8 grupa, Shimano BR-MT200 hidraulične disk kočnice…

Za više informacija, kao i cijene posjetite CikloCentar.

CROSS Traction SL9

CROSS Traction SL9 je Bugarski brend koji je zahvaljujuči M-Bike Shop trgovinama dobio svoje mjesti i u BiH. Ovaj bicikl dolazi u 2 opcije veličine kolača od 29" i 27.5", koji dolaze specifično u ovisnosti od veličine okvira. Naravno, okviri dolaze izgrađeni od čvrstog aluminija sa Shimano Alivio/Altus 3×9 grupacijom. Rockshox XC30 prednja vilica nudi 100mm hoda suspenzije, kao i opciju ključanja.

Ključne specifikacije: Aluminijski ram u opciji 29" i 27.5 kotačima ovisno o veličini okvira, Rockshox XC30 vilica sa 100mm hoda, Shimano Alivio/Altus 3×9 grupa, Shimano hidraulične disk kočnice, Continental X-KING gume…

Za više informacija, kao i cijene posjetite M-Bike Shop.

Marin Bobcat Trail 3

Bobcat Trail je brdski bicikl sa modernom Trail geometrijom za istraživanje singletrack staza. Okviri najbolje klase, sa čvrstim i pouzdanim specifikacijama čine Bobcat Trail odličnim izborom za rekreativca koji želi zakoračiti dublje u brdski biciklizam, te za iskusnog vozača u potrazi za nadogradnjom zbog koje se neće morati kreditno zaduživati.

Ključne specifikacije: Aliminijski 6061 okvir, SR Suntour XCM HLO 120mm prednja vilica, Shimano Altus grupa, Tektro hidraulične kočnice….

Za više informacija, kao i cijene posjetite CikloCentar.

SCOTT Aspect 960

SCOTT Aspect 960 je brdski bicikl dizajniran tako da bude lagan, učinkovit, te da dolazi po razumnoj cijeni i tako zadovoljava širok spektar biciklista. S disk kočnicama i Syncros komponentama, ovo je savršen bicikl za početnike ili rekreativce koji žele pouzdan bicikl a paze na svoj budžet.

Ključne specifikacije: Aspect 700/900 aluminijski okvir, Suntour XCE28 vilica 100mm hoda, Shimano Tourney TX 24-brzinska grupa, Tektro hidraulične disk kočnice, Kenda Booster gume…

Za više informacija, kao i cijene posjetite M-Bike Shop.

GT Aggressor Sport 2020

GT Aggressor Sport je jednostavan i lagan bicikl za makadamske puteve, te ga nalazimo savršenim za svakodnevnu rekreativnu upotrebu. Novi Aggressor dolazi s "Triple Triangle" okvirom potpuno novog dizajna, izgrađen od 6061 aluminija s "plutajućom" cijevi sjedišta, poboljšanim unutarnjim vođenjem kabela, 135mm razmaka na stražnjem kotaču i još mnogo toga. Bicikl sada dolazi s kombiniranom veličinom kotača, zadovoljavajući širok raspon vozača, tako da veličine XS, S imaju 27.5" kotače, dok veličine M, L, XL dolaze pak na 29" kotačima. Plutajući dizajn cijevi sjedala pruža ugodniju i udobniju vožnju, dok je bicikl ujedno spreman za nadogranju blatobran i prtljažnika, pružajući maksimalnu svestranost.

Ključne specifikacije: 6061-T6 aluminijski okvir sa "Triple Triangle" geometrijom, SR Suntour M3030, 75mm prednja vilica, All Terra, 42/34/24 pogon, Shimano Tourney 3×7 mjenjači, WTB SX19 ojačani kotači duplih zidova……

Za više informacija, kao i cijene posjetite CikloCentar.

TREK Marlin 4

Marlin 4 savršen je bicikl za bijeg na brdske staze. Idealan je za sve nove vozače koji žele brdski bicikl koji je dovoljno udoban i pouzdan na brdskim stazama, kao i sposoban za vožnju po urbanim sredinama. Dolazi s disk kočnicama koje nude sigurnost u svim uvijetima vožnje, Suntor vilicom koja nudi 100mm hoda, 21 brzina i opcijom ugranje prtljažnika i parkirne nožice koji ga čine izvrsnim biciklom za nove vozače, kao rekreativce koji voze brdski biciklizam i jure gradskim prometnicama.

Ključne specifikacije: Alpha Silver Aluminijski okvir sa unutarnjim vođenjem kabela, SR Suntour XCE 28 vilica sa 100mm hoda, Shimano Altus/Tourney 3×7 brzinska grupacija, Tektro HD-275 mehaničke disk kočnice…

Za više informacija, kao i cijene posjetite Trek Bike Centar (Sarajevo).

CUBE Access WS Exc 2020.

Za sve dame koje traže samo pravi spoj udobnosti i performansi u brdskom biciklu, Access WS Exc će vrlo lijepo pristati uz vas. Uz CUBE poznatu gemometriju okvira sa Split sustavom veličina, tako da svaki vozač može pronaći svoju savršenu veličinu. Bicikl se također može pohvaliti velikim izborom komponenti odabranih zbog svojih performansi, jednostavnosti uporabe i pouzdanosti. Na prednjem kraju, Suntour vilica ne samo da poboljšava udobnost i kontrolu, već također ima i daljinsko zaključavanje. Širokog raspona 24-brzinska Shimano grupa dostavlja vam pravi stupanj prijenosa za sve prilike, dok Shimano hidraulične disk kočnice osiguravaju da imate potpunu kontrolu, bez obzira na vremenske prilike.

Ključne specifikacije: HPA, High Performance Aluminijski okvir, SR Suntour XCM vilica sa opcijom ključanja i 100mm hoda, Shimano Acera 3×8 grupa, Shimano BR-MT200 hidraulične kočnice…

Za više informacija, kao i cijene posjetite M-Bike Shop.

MARIN Wildcat Trail 1

Wildcat Trail serija je bicikla koji prelazi i vozi se među granicama Trail i Sport brdskog biciklizma, sa Wildcat Trail 5 i Wildcat Trail 3 koji su dizajnirani su za ljubitelje ženskih hardtail bicikla koji traže geometriju okrenutu prema Trail brdskom biciklizmu, dok je Wildcat 1 pozicioniran za sve one rekreativne brdske bicikliste.

Ključne specifikacije: Aliminijski 6061 okvir, SR Suntour XCE Disc 100mm prednja vilica, Shimano Tourney grupa, Power CX7 mehaničke disk kočnice….

Za više informacija, kao i cijene posjetite CikloCentar.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More