Nema više duginih boja: Peter Sagan prezentirao novi Bora-Hansgrohe dres

Gotovo je nemoguće zapamtiti kako Peter Sagan izgleda kada da nije obložen duginim bojama. To je zato što je protekle tri godine najveća zvijezda biciklizma bila Svjetski Prvak našeg sporta.

Iako smo ga tu i tamo mogli viđati u zelenom ili žutom dresu, ali od nedelje 27.9.2015. Sagan je bio čovjek u dresu duginih boja. I sve do sada, do onih neugodnih staza na UCI Svjetskom Prvenstvu koje se održalo u Innsbrucku, koje su bile previše zahtjevan zadatak za 28-godišnjaka koji se našao na začelju pelotona, dokazujući zapravo da ni on nije besmrtan.

U međuvremenu, 10 godina stariji čovjek i veteran Svjetskog podija, Alejandro Valverde, preuzeo je od Sagana naslov Svjetskog prvaka te time još jednom dokazao da su godine samo broj.

No vratimo se na Sagana. Puno toga se promijenilo otkad je po prvi puta postao Svjetskim prvakom. Prije Richmonda 2015.godine, nikad nije osvojio niti jednu od velikih biciklističkih utrka, na primjer. Sada ima dvije, Tour of Flanders i Paris-Roubaix.

Istina je, da je prošlo 1098 dana (ako je naša matematika točna) od kada je Sagan posljednji put viđen bez duginih boja i zaista će trebati neko vrijeme da se naviknemo na promjenu. Dakle, ovo je slika koju ćemo viđati od sada, odnosno njegov komplet koji će nositi od sada.
 


Dakako, neće biti u Bora-Hansgrohe regularnom dresu. Naravno da neće, jer se za to pobrinuo u lipnju kada je osigurao šesti naslov Slovačkog Nacionalnog Prvaka, gotovo kao da je znao da kasnije iste godine neće moći obraniti dugine boje.

Mislimo da je posljednji put kada je Peter Sagan nosio tradicionalni dres svog tima bio na 2.etapi Tour de Suisse 2011 godine. Sponzorska noćna mora. Sav taj novac uložen i vaša zvijezda nije u vašem dresu. 🙂

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More