Nova kaciga Specialized Loma

Namijenjena onim biciklistima koji se ne drže samo jednog terena već traže kacigu koja se prilagođava svakoj situaciji koju mogu susresti na svojim cestovnim ili gravel rutama, dok istovremeno nude inovaciju i vrhunske performanse slične S-Works kacigama, dolazi nova Specialized Loma, prava kaciga za sve terene.

Specialized Loma, avanturistička kaciga iz američkog brenda

Dijeleći mnoge od svojih značajki udobnosti i ventilacije s S-Works kacigama ovog brenda, dolazi Specialized Loma, kaciga u kojoj je Morgan Hill brend tražio maksimalnu svestranost s bezvremenskim dizajnom koji se prilagođava praktički svakoj disciplini biciklizma, iako je posebno usmjerena za Gravel upotrebu.

Specialized Loma odlikuje se visokim stupnjem sigurnosti od samog početka, uključujući inovacije poput MIPS Essential Core sustava, što mu je omogućilo postizanje 5 zvjezdica u prestižnim testovima Virginia Techa s Virginia Polytechnic Institute i State University.

Brend je također posebno naglasio udobnost ove nove Specialized Loma kacige, omogućujući potpune prilagodbe zahvaljujući uključivanju FS3 sustava fiksacije izravno naslijeđenih od S-Works kaciga.

Što se tiče ventilacije, također slijedeći ono što su naučili iz svojih S-Works kaciga, Specialized primjenjuje svoju 4D Brow Cooling tehnologiju koja stvara prostor između kacige i čela kako bi zrak ušao u kacigu učinkovitije, kao i proučene unutarnje kanale koji optimiziraju protok zraka kroz nju kako bi se toplina generirana glavom najbrže i najefikasnije izbacila.

Ova Specialized Loma teži 290g u veličini M i bit će dostupna u 5 boja: Crna, Bijela, Metalik Tamno Plava, Siva i Hrast Zelena, uz atraktivnu cijenu od 110,00 €.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More