Peter Sagan krajem godine predstavlja autobiografiju “Moj svijet”

Ljubitelji Petera Sagana već mogu dodati jednu stvar na svoj božićni popis želja jer je trostruki svjetski prvak upravo objavio da će krajem godine predstaviti svoju autobiografiju "Moj svijet", a knjiga će sadržavati naporni program treninga i savjeta potrebnih za uspijeh.

Kao što smo rekli, knjiga, će nositi naslov "Moj svijet", a trebala bi biti objavljena 4.10.2018. od strane izdavača "Yellow Jersey". Knjiga je već dostupna za pred-narudžbu putem Amazona, po cijeni od 20 funti za tvrdi uvez ili 9,99 funti za "mekšu" verziju.
 


Pojedinosti o knjizi još uvijek nisu dostupne, ali online objave koje smo upratili posljednjih dana svakako obećavaju puno za sve fanove Peter Sagana:

"Za Peterov uspijeh dovoljno je reći samo dio svoje priče,kako bi dobili uvid u njegovu osobnost, jer kod Petera nije sve samo u pobijedi: on zabavlja. Svaki trenutak u sjedalu je prilika da izrazi svoju osobnost, a niti jedan drugi vozač nije uspio učiniti gledanje elitnih biciklističkih utrka toliko zabavnim.

Od vožnje na stražnjem kotaču bez ruka na upravljaču po obroncima Mont Ventouxa do konferencije za novinare, Peter prožima strast za sportom i ljubaznu želju da se nasmiješi pred licima svojih obožavatelja.

Dakle, po prvi put, imat ćete priliku pogledati iza kulisa Petrovog svijeta. Otkriti ćete teške trening programe potrebne za uspjeh i kako se Peter suočava s pritiskom visokih očekivanja.

Osjetiti ćete taj osjećaj užitka prilikom prelaska ciljne linije ispred grupe i trenutke očaja, kao u 2017. godini, kada je Peter shvatio da mu neće biti dozvoljen nastup i borba za njegov šesti "Tour de France" zeleni dres. Ali što može biti bolje od treće godine u duginim bojama – postignuće koje vjerovatno nikada više neće biti ponovljeno".

Također, naslovna strana knjige je otkrivena, s jednostavnim bijelim dizajnom koji je prekrivenim dugačkim vrpcama dresa svjetskog prvaka.

Unatoč tome što je prezentirana u srijedu i nije dostupan za čitanje sve do listopada, knjiga je već na šestom mjestu najprodavanijih biciklističkih knjiga trenutno na Amazonu.

Za svoj primjerak knjige, možete se pribilježiti OVDJE.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More