Radunović zlatni na Sutormanu

Nikola Radunović, član biciklističkog kluba "MFR-Tempo", pobjednik je DH (downhill) takmičenja, održanog koje se proteklog vikenda održalo nadomak Bara u organizaciji Sutorman Downhill Division tima.

Ovo prestižno biciklističko takmičenje u downhill disciplini koje se sada već tradicionalno održava u Baru okupilo je 30-ak takmičara. Sport koji iza sebe nosi velike rizike, praćene padovima i povredama upravo je jedan od trenutno najpopularnijih adrenalinskih sportova u svijetu.
 


Da je Nikola jedan od rijetkih talenata ovog sporta sa naših prostora govori i činjenica da je polovinu trke odvozio na probušenoj gumi, rizikujući pad u svakom trenutnu, ali na kraju u kategoriji "Elite" se okitio zlatom a u ukupnom poretku bronzanom medaljom i time svoj tim učinio ponosnim.
 


Po završenoj trci, Nikola pobjednički, ushićeno prenosi: "Stvarno ne znam šta bih rekao, kada sam dobio defekt na gumi mislio sam da bi pametnije bilo odustati, ali jednostavno, adrenalin me je još više podigao i evo ishoda, zlatna medalja! Mnogo naporno sam radio i spremao se za svoju sezonu, jeste da na našim prostorima ne postoji veliki broj takmičenja u DH disciplini, ali definitivno ću nastupiti na svim planiranim trkama."

Velike zasluge idu organizatorima Sutorman Downhill Division koji iz godine u godinu sve bolje pripremaju stazu i podižu na veći nivo.

Biciklistički klub "MFR-Tempo" je od ove sezone rasporedjen na gotovo svim biciklističkim disciplinama: MTB-u, Drumu, Downhillu i Triatlonu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More