Remco Evenepoel potvrdio nastup na Giru

Vijest je napokon potvrđena a potvrdio ju je i sam svjetski prvak Remco Evenepoel.

Svjetski prvak vozit će Giro d'Italia 2023. godine i to će mu biti glavni cilj kada je riječ o etapnim utrkama.

"Trenutačno sam u Italiji kako bih obavio neka izviđanja", rekao je u videu koji je podijelio Quick-Step Alpha Vinyl Team, nakon čega je uslijedila potvrda da će voziti Giro d'Italia 2023. Glasine su se gomilale , Jan Hirt je govorio o planovima u nedavnom intervjuu, ali tim se držao u tajnosti uoči svoje prezentacije 6. siječnja gdje bi planovi trebali biti otkriveni. Međutim, budući da je Evenepoel trenutno u Italiji, to je izazvalo iznenađujuću objavu.

"Bit će to posebno izdanje jer ću nositi dres svjetskog prvaka, jako se veselim", nastavio je. Trenutno se nalazi na obali Amalfi, gdje će se utrka voziti u svojoj šestoj etapi koja ima start i cilj u Napoliju, brdovit dan koji bi ipak trebao odgovarati sprinterima.

Zajedno s Evenepoelom, vozači poput Gerainta Thomasa, Joãoa Almeide, Jacka Haiga i Gina Mädera već su uvelike nagovijestili svoju prisutnost na talijanskom Grand Touru, no još će se imena uskoro otkriti.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More