Segafredo najavio sponzorstvo novog ženskog tima Trek Factory Racing

Ženska ekipa Trek Factory Racing nosit će na službenim dresovima iste sponzore kao i muška World Tour ekipa.

Novo žensko društvo Trek Factory Racing najavilo je proizvođača kave Segafredo Zenetti kao naslovnog sponzora. Trek-Segafredo bit će tim koji će se pridružiti UCI ženskom World Touru i podijelit će svoje ime s muškim timom.

Za novi tim su već potpisala velika imena ženskog pelotona, uključujući britanku Lizzie Deignanu i nizozemsku vozačicu Ellen van Dijk.
 


Vlasnik Segafreda Massimo Zanetti rekao je: "Budući da smo započeli sponzorstvo muškog tima 2016. godine, bio sam toliko ponosan što je naš brand povezan s velikim projektom. "Kava i biciklizam su izvrstan spoj, kad je Trek odlučio pokrenuti vlastiti ženski tim, bili smo uzbuđeni što smo se pridužili. "Obje momčadi će se zvati Trek-Segafredo, dvije snažne marke ujedinjene u potrazi za još više pobjeda i mi se doista radujemo tome."

Novi tim Trek Factory Racing najavljen je u srpnju, a do sada je 12 vozačica potpisalo ugovor.

Predsjednik Treka John Burke izjavio je: "Trek ima toliko uzbuđenja vezano za novi ženski tim i o onome što ćemo raditi, pa je fantastično da su se naši prijatelji iz Segafreda pridružili kao sponzori. "Ulazimo u četvrtu godina našeg partnerstva s muškim timom, a ovaj novi projekt još više će ojačati odnos naših dviju tvrtki.

Generalni direktor Trek-Segafredo, Luca Guercilena, dodao je: "Zajedno ćemo promicati jednake mogućnosti u sportu – siguran sam da će ovaj projekt pružiti nevjerojatne emocije".

Imena koja su trenutačno pridružena Trek-Segafredo ženskom timu su: Lizzie Deignan (GBR), Audrey Cordon-Ragot (FRA), Lauretta Hanson (AUS), Lotta Lepistö (FIN), Elisa Longo Borghini (ITA), Letizia Paternoster, Anna Plichta (POL), Ellen van Dijk (NED), Abi Van Twisk (GBr), Tayler Wiles (SAD), Ruth Winder (SAD), Trixi Worrack (GER).

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More