Test Specialized Bandit

Način na koji nosimo stvari za kratke vožnje drastično se promijenio tijekom posljednjih pet ili deset godina.

Na početku koristili smo ruksak napunjen svim potrebnim, i nepotrebnim stvarima, kao i previše vode. Potom smo shvatili da nam takve stvari kvare ugođaj potpunog uživanja na kratkim turama. U biti nosili smo više nego je bilo potrebno.

U konačnici moramo priznati da i stražnji džepovi biciklističkog dresa znaju biti pretrpani, i dodatno nam zagorčavati užitak vožnje.


Bandit se vrlo lako montira na sjedište

Novost iz tvrtke Specialized je „Bandit“ Većina nas je električnom tzv. izolir trakom vezala rezervnu gumu za cijev sjedišta. Bandit je u osnovi elegantnija inačica iste. Bandit se vrlo lako može montirati na većinu Specialized sjedišta.

Uz ovu inovaciju iz Specializeda stati će sve potrebno, čak i više od toga. Rezervna guma, polugice za skidanje i montiranje gume, co2 pumpa, kao i uložak za co2. Trake sa čičcima se brinu da sve bude na svom mjestu bez straha da ćete nešto izgubiti.


Čičak i elastična traka brinu se da sve stoji na svom mjestu

Moramo se složiti, uvijek je lakše tovariti biciklo, nego leđa. Takodjer uz ovu stvarčicu imat ćete više mjesta za dodatne slatkiše u džepovima vašeg dresa.
Cijena ovog proizvoda kreće se oko 20 Eura.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More