Vincenzo Nibali cilja na treću pobjedu Giro d’Italia

Vincenzo Nibali će ciljati na treću pobjedu, kao i mjesto u povjesnim knjigama kao najstariji vozač koji je ikada osvojio Giro d'Italia naslov.

"Ovo je vrlo važna utrka u našoj sezoni za koju smo svi jako uzbuđeni, naporno smo radili kako bismo došli do početka ovog Gira s najboljim mogućim timom", rekao je generalni direktor Brent Copeland. “Vincenzo je strahovito teško radio na izgradnji forme za ovu utrku i njegovo fizičko stanje je najbolje koje sam vidio u godinama prije Grand tour utrke".

"Ostatak ekipe je u jednako dobroj formi i stoga smo sigurni da ćemo pridonijeti nekoj vrlo uzbudljivoj utrci za navijače, a i biciklizam općenito".
 


Nibali se raduje početku ovog talijanskog Grand Toura. "Giro je moj veliki cilj u prvom dijelu sezone i moje pripreme su osmišljene kako bi bio spreman za početak talijanske utrke", komentirao je. “Osjećam se spremnim da započmem ovu veliku avanturu".

"Ruta je vrlo zahtjevna s mnogo planina, pa čak i mnogo kilometara na pojedinačnim kronometarskim utrkama. Imam jako mnogo protivnika, ali ja ću biti na startu u Bologni s puno vedrine i samopouzdanja; to će biti cesta koja će odlučiti tko će biti najbolji".

Bahrein-Merida tim je odabrao sljedeće vozače za "Giro d'Italia" utrku: Vincenzo Nibali, Antonio Nibali, Damiano Caruso, Andrea Garosia, Grega Bole, Kristijan Koren, Valerio Agnoli i Domenico Pozzovivo.
 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More