BH Bikes predstavio modele za 2023: niz cestovnih bicikala, te RS1, SL1 i Aerolight

Asortiman BH cestovnih bicikala uključuje opcije za svaki teren i stil. Aerodinamični BH Aerolight za pobjedu u vašoj borbi protiv vjetra, svestrani BH RS1 i minimalistički BH SL1 sada imaju nove boje i mogućnosti prilagođavanja.

Nakon nedavnog potpunog ažuriranja BH Ultralight bicikla, njegovi parnjaci dizajnirani za cestovni biciklizam i dalje imaju iste karakteristike i okvire kao prošle sezone, ali dodane su daljnje mogućnosti prilagođavanja i nove boje. S ova 4 cestovna bicikla, BH je uspio uspostaviti zajednički jezik vizualnog dizajna koji ih čini lako prepoznatljivim kao izvorne BH bicikle, kako svaki od njih ima svoju osobnost.

Svi dijele potpuno integrirane kabele, izuzetno malu težinu čak i kod Aero modela i urednu aerodinamiku, pa čak i kod modela dizajniranih za uspone.

Svi modeli BH bicikala dolaze sa disk kočnicama
Detaljima se pridodaje velika pozornost

Više prilagodljivih modela uz BH Unique

BH Unique je BH program za prilagodbu koji svakom korisniku omogućuje da dizajnira izgled svog bicikla do posljednjeg detalja. Način da jamčite da je vaš bicikl jedinstven i da predstavlja vaš ukus i osobnost. Otkako je predstavljena, ova je opcija postigla veliki uspjeh, tako da su dodatni modeli dodani BH asortimanu prilagodljivih bicikala.

U 2023. bit će moguće konfigurirati BH RS1 i BH Ultralight koristeći BH Unique, tako da ćete imati do 32.000 mogućih kombinacija boja. Svaki model ima drugačiji dizajn i možete birati između mat ili sjajnog završetka.

BH ULTRALIGHT 9.5 – READY TO FLY – LD953
BH ULTRALIGHT 9.5 – READY TO FLY – LD953

Različite verzije i za sve korisnike

Jedna od prednosti BH asortimana cestovnih bicikala je to što dolazi po cijenama prikladnim za sve budžete s karbonskim biciklima koji uključuju vrhunske značajke, čak i kod početnih modela. Najbolji primjer za to je BH SL1 koji počinje od 2.199 eura i nudi okvir s potpuno integriranim kabelima, konkurentnom težinom i modernim, atraktivnim dizajnom. A za najzahtjevnije bicikliste, BH Aerolight dolazi u 4 verzije, sve s elektroničkim grupama i dizajnirane za vrhunsko tržište. BH RS1 je najuravnoteženiji model u svim aspektima. Nudi najviše konstrukcija, s 5 različitih modela, i pokriva najširi raspon cijena, od 2.899 € do 5.799 €, što ga čini savršenim modelom za većinu biciklista.

BH AEROLIGHT 7.5 – LD753

Cestovni bicikli BH za 2023 godinu dolaze u najširoj i najraznovrsnijoj ponudi, s najviše mogućnosti prilagodbe u povijesti marke. Kompletnnu ponudu BH bicikala možete pogledati OVDJE.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More