E-biciklizam vruća tema na Eurobike 2018.

Globalni dobavljači e-bicikla i igrači iz drugih industrija sve više i brže ulažu u inovacije novih rješenja mobilnosti.

Tehnički napredak modela 2019 godine prvi put će biti vidljiv na vodećem Eurobike sajmu u Friedrichshafenu koji će se ove godine održati od 8. do 10. srpnja 2018. Sajam daje posebnu pozornost na mobilnost, a ove godine najveća izložbena dvorana A1 pod imenom "E-Mobility Solutions" biti će rezervirana isključivo za izlagače čija je osnovna djelatnost električna mobilnost.
 


Elektrificiranje bicikla je u punom jeku, a svaki biciklistički brend odavno je dostupan s različitim električnim pogonima. Međutim, taj razvoj je još u zamahu. Druge teme kao što su digitalizacija, povezivost, velika baza podataka, upravljanje voznim parkom i rješenja za mobilnost postaju sve više žarišna točka svim igračima industrije. Eurobike 2018 reagira na ovu situaciju na tržištu s novim postavljanjem tema.

Voditelj Eurobike Stefan Reisinger objašnjava: "Kao središnja točka orijentacije, "Rothaus Hall A1" će poslužiti kao "E-Mobility Solutions Hall" s odgovarajućim asortimanom proizvoda i usluga na više od 10.000 kvadratnih metara izložbenog prostora. Po prvi put, mi širimo naš fokus izvan klasičnog e-biciklizma i uzdižemo dobavljače na područje LEV (Laganih Električnih Vozila), koji zauzimaju novi segment mobilnosti između konvencionalnih bicikala i automobila. Ova prezentacija proizvoda također nudi specijaliziranim trgovcima jedinstvenu priliku da se intenzivno upoznaju sa obećavajućom temom."
 


Novi tematski fokus dio je novog koncepta za Eurobike, koji će 2018. godine donijeti temeljitu promjenu, s rranim početkom sajma, već u srpnju i ekskluzivnim fokusom na potrebe profesionalne zajednice. "Kako bismo zainteresiranim proizvođačima omogućili što je više moguće kvalitetno vrijeme s trgovcima i partnerima tijekom trodnevnog Eurobike sajma, 2018. godine nudimo još veću individualnu podršku za događaje koji su dostupni za sudjelovanje neposredno prije, poslije i za vrijeme sajma", kaže voditelj projekta Eurobike Dirk Heidrich, koji opisuje kompaktnu raznolikost događanja oko središnjeg sajma. Sudionici će stoga imati novi vremenski raspored za razne svrhe do početka sajma u nedjelju, 8. srpnja. Usporedno s Eurobike danima za medije (od 4. do 6. srpnja u Tirolu), izlagači iz Friedrichshafena i regije Lake Constance moći će ponuditi događaje specifične za ciljane skupine na dva dana prije i poslije središnjeg sajma (6/7 i 11/12 srpnja ) za kupce, trgovce, predstavnike medija i zaposlenike. Dan prije otvaranja sajma u subotu, 7. srpnja 2018. godine, osim brojnih događaja za tisak, održati ćemo prezentaciju visokog kalibra i dnevni red kongresa na brojnim medijskim događajima: OEM proizvođači će moći organizirati sastanke iza zatvorenih vrata i pregledati sastanke, Eurobike akademija će biti ta koja će nuditi inicijalne sastanke trgovaca, uspostavljati koncipirana biciklističke konferencije i druge stručne konvencije na izložbenim prostorima.
 


27. Eurobike će biti otvoren u radnom vremenu od 9 do 18 sati od nedjelje, 8. srpnja do utorka, 10. srpnja 2018., a dostupan je samo akreditiranim posjetiteljima i novinarima. Za više informacija posjetite: www.eurobike-show.com i www.facebook.com/eurobike.tradeshow.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More