Jolanda Neff napušta Kross

Nakon dvije izuzetno uspješne godine koje su okrunjene titulama svjetske prvakinje i UCI MTB Svjetskog kupa, Jolanda Neff napušta Kross Racing Team.

„Smatram kako sam s Kross Racing Teamom postigla sve što sam htjela. Skupa smo stajali na podijima na najprestižnijim utrkama na UCI Svjetskom kupu i Svjetskom prvenstvu,“ kaže Neff.

Jolanda se priključila Krossu 2017. i s poljskim biciklističkim brendom osvojila dvije uzastopne UCI World Cup timske titule. Neff je u Cairnsu 2017. stigla do naslova svjetske prvakinje, a 2018. je u Glasgowu osvojila zlato na Europskom prvenstvu. Reprezentativka Švicarske je u 2018. također osvojila prvo mjesto u generalnom poretku Svjetskog kupa.

„Ovo su bile dvije sjajne godine. Mislim kako smo ostvarili sve što smo zacrtali na natjecateljskom polju. Što drugo sportaš može poželjeti? Ove trenutke ću čuvati u svom srcu zauvijek,“ nastavila je Neff.

„U ime Kross bicikala i Kross Racing Teama htio bih se zahvaliti Jolandi za sve što je učinila za nas u posljednje dvije godine. Nadam se da će njena karijera nastaviti rasti i želimo joj da ostvari sve svoje sportske ciljeve,“ rekao je Kornel Osicki, menadžer KRT-a. „U 2019. suočit ćemo se s brojnim izazovima, ali pripremili smo se i spremno čekamo sezonu. Kross Racing Team će nastaviti nastupati u elitnom rangu, a naši ciljevi su usmjereni ka novim titulama i pobjedama. Više informacija o postavi za 2019. objavit ćemo uskoro.“

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More