Neff potpisala za Trek Factory Racing

© Pinkbike
© Pinkbike

Švicarka Jolanda Neff je najnovije pojačanje Trek Factory Racing tima za 2019. Jedna od najboljih biciklistkinja današnjice je novosti podjelila putem Twittera, a dodala je i kako se namjerava utrkivati u ciklokrosu te cestovnom biciklizmu.

„Ne mogu opisati koliko sam uzbuđena što ću nastupati za Trek Factory Racing momčadf,“ izjavila je Neff. „Moj glavni fokus ostaje na brdskom biciklizmu, ali također ću se natjecati u cestovnom biciklizmu i ciklokrosu. S nestrpljenjem očekujem novu sezonu.“

Neff je 2017. postala svjetska prvakinja u brdskom biciklizmu, a pobjede u generalnom poretku UCI Svjetskog kupa odnijela je 2014. i 2015. Ove sezone je osvojila zlatnu medalju na Europskom prvenstvu u Glasgowu, a treba naglasiti kako je čak tri puta bila svjetska prvakinja u U23 kategoriji.

Jolanda je također napravila veliki uspjeh i u cestovnom biciklizmu, dva puta je bila državna prvakinja, a najveći rezultat u ovoj disciplini je pobjeda u generalnom poretku na Tour of Poland. Također, treba istaknuti i osmo mjesto na cestovnoj utrci na Olimpijskim Igrama u Riu 2016, kao i TOP 10 plasman na Svjetskom prvenstvu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More