Policajac tvrdio da je bolestan a uživao na biciklističkom odmoru na Mallorci

Njegovi problemi sa leđima su trebali bti toliko loši da nije mogao ni doći na posao 13. listopada 2017.

Međutim, Nicholas Corbett je zapravo uživao na biciklističkom odmoru na Mallorci tog dana. To je jako iznenadilo njegovog inspektora, jer je Corbett tvrdio da je problem sa leđima bio povezan sa sudarom na cesti koji se dogodio 2014. godine. Udarac koji je navodno ostavio posljedice da ne može voziti bicikl i ne može se ukrcati na let koji je bio duži od 90 minuta.

Corbett, koji je radio za Thames Valley policiju, čak je nekoliko dana ranije uspio završiti na 24. mjestu na E/1/2/3 Spirit Tifosi jesenskoj cestovnoj utrci prije nego što je otišao na Mallorcu. Izbrisao je svoj Strava račun nakon povratka sa odmora, ali bilo je prekasno. Njegove aktivnosti već su otkrili njegovi nadređeni koji su podigli optužbe zbog neodgovornog ponašanja. Krivac nije došao na saslušanje te je ubrzo podnijeo ostavku.

"Siguran sam da će većina policije Thames Valley biti suglasna da nema mjesta u ovoj organizaciji za nekoga tko se ponaša kao ovaj bivši časnik", rekao je glavni istražitelj detektiv Chris Ward, šef Odjela za profesionalne standarde. "Srećom, velika većina našeg osoblja je profesionalna i posvećena. Tamo gdje postanemo svjesni da se netko ponaša na ovaj način, biti ćemo bez milosti u provođenju temeljite istrage."

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More