SeAlps Chalenge 2017

Start prve etape SeAlps Chalenge sve je bliže. Jedinstvena utrka za amaterske bicikliste započet će 12.  rujna/septembra u Portorožu i završiti će 15. rujna/septembra u Kranjskoj Gori.

Organizatori SeAlps Chalenge događaja su se udružili s organizatorima profesionalne biciklističke utrke "Tour of Slovenia", kako bi bili sigurni da je organizacijska razina i sugurnost svih sudionika na najvišoj razini. Zbog sigurnosnih razloga, učinjeno je nekoliko promjena na ruti, s namjerom da se izbjegnu sve opasne dionice na cesti. Na svakoj od etapa nalaziti će se 25 policajaca na motornim biciklima, 25 policajaca na cesti i oko 70 volontera/redara koji će se brinuti o sigurnosti svih učesnika na ovom događaju.

IZMJENE NA RUTI 

Većina promjena dogodila se na trećoj etapi od Ljubljane do Nove Gorice. Sudionici će voziti kroz Vrhnika i Logatec, kako bi izbjegli opasne sekcije na ranije planiranoj ruti. Također, zbog ograničenja sa blokadom cesta, organizatori su bili primorani da skrate TT stazu iz Portoroža do Korte. Ukupno sudionici SeAlps Chalenge 2017. događaja će voziti 363km i 6.000 metara visinske razlike, a rute možete provjeriti na: http://sealps.com/stages/

OPISI ETAPA                                                                    

1. ETAPA: Portorož – Lucija – Sečovlje – Lucija – Malija – Korte

Ukupno 17km i 420 metara nadmorske visine.           

2. ETAPA: Portorož – Izola – Koper – Kozina – Razdrto – Postojna – Unec – Cerknica – Rakitna – Podpeč – Ljubljana

Ukupno 135km i 2.150 metara nadmorske visine.
Start utrke je u 9:00 sati ispred hotela Lifeclass, a cilj u Ljubljani na Špici.

3. ETAPA: Ljubljana – Vrhnika – Logatec – Godovič – Col – Ajdovščina – Nova Gorica, Kromberk

Ukupno 95km i 1.130 metara nadmorske visine.
Start je u 9:00 sati u Ljubljani ispred stadiona Stožice, a cilj u gradu Kromberk pored Nove Gorice.

4. ETAPA: Nova Gorica – Kanal – Kobarid – Bovec – Trenta – Vršič – Kranjska Gora

Ukupno 116km i 2.300 metara nadmorske visine.
Start je u 9:00 sati u Novoj Gorici ispred hotela Perla, a cilj u centru Kranjske Gore.

Ukupno, učesnici SeAlps Chalenge 2017. događaja će preći 363km i 6.000 mnv.

CILJNE LOKACIJE NA ETAPAMA I PROGRAM 

Svaka od etapa će imati cilj na atraktivnoj lokaciji. Prvi dan utrka se završava ispred Stare Škole Korte, koja je prva škola na tom područiju i stara je preko 200 godina. Na 2. danu cilj će biti na "Spica" u Ljubljani, 3. dan utrka se završava u Novoj Gorici na povijesnom dvorcu Kromberk i završna 4. etapa završava u centru Kranjske Gore.

Na kraju svake etape, vozači će dobiti osvježenje koje od ProAction koji također pokriva feed zone na svkoj etapi. Navečer, organizatori su pripremili prigodni program koji uključuje tjesteninu sa ceremonijom proglašenja pobjednika na pozornici. Sve to će se odvijati na lokacijama partnerskih hotela, što se čini najprikladnijim za vozače. Hoteli su: Stara Sola Korte, Lifeclass u Portorožu, Austria Trend u Ljubljani, Perla u Novoj Gorici i Kompas u Kranjskoj Gori.

Prijave na SEALPS CHALENGE 2017. se zaključuju 5.rujna/septembra.

Prijavite se na: http://sealps.com/registracija/ 
Imate pitanje? Obratite se organizatorima: info@sealps.com

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More