TotalEnergies menadžer: “Na Paris-Roubaix idemo po pobjedu.”

TotalEnergies ima velike ambicije za proljetne klasike, kaže menadžer tima Jean-René Bernaudeau.

"U popločanim klasicima, mi smo među tri ili četiri najbolje momčadi na svijetu", kaže Francuz.

S Edvaldom Boassonom Hagenom, Nikijem Terpstrom, Danielom Ossom, Maciejem Bodnarom i liderima poput Anthonyja Turgisa i Petera Sagana, ne možemo početi bez ambicije pobjede. Uzmimo na primjer Paris-Roubaix: vozit ćemo se tamo da pobijedimo. To ne znači da će se to nužno dogoditi, ali bit ćemo aktivni”.

Prema Bernaudeauovim riječima, Peter Sagan, koji je ove zime došao iz Bora-hansgrohea zajedno s Ossom i Bodnarom, također daje novi poticaj momčadi.

Pred novu sezonu vlada određeno uzbuđenje. Dolazak Petera, njegova ljubaznost, njegova karizma i grupa oko njega čine nas vrlo uzbuđenim. Osjećamo da će se nešto dogoditi.”

Činjenica da Sagan posljednjih godina nije dosegao svoju staru razinu nije razlog da Bernaudeau priguši svoj entuzijazam.

Mi nismo u poslu, mi smo u sportu. Biciklizam je sport intuicije, a Peter je često činio nevjerojatne stvari”, rekao je menadžer tima koji se jako uzda u slovačku zvijezdu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More