Wahoo preuzeo RGT Cycling, najava virtualne konkurencije Zwiftu

Wahoo je u utorak najavio preuzimanje RGT cycling, virtualne trkaće platforme koja je bila domaćin američkog biciklističkog nacionalnog prvenstva u e-sportu u biciklizmu 2022.

Rebrandirano virtualno biciklističko okruženje sada je Wahoo RGT, koji je dodan u Wahooov skup alata za vježbanje u zatvorenom, SYSTM. Wahoo paket za trening sada je označen kao Wahoo X, a uključuje prateću aplikaciju Wahoo ELEMNT, aplikaciju za fitness Wahoo i wahoofitness.com.

Uz dodatak virtualne trkaće platforme postojećem softveru i hardverskim proizvodima za treniranje biciklizma u zatvorenom prostoru, Wahoo će se natjecati sa Zwiftom da pridobije korisnike za vožnju bicikla u zatvorenom.

"Kupovina RGT Cycling i pokretanje nove pretplatničke usluge Wahoo X daje sportašima više opcija, više pogodnosti i više kontrole nad načinom na koji treniraju", rekao je izvršni direktor Wahooa Mike Saturnia za BRAIN. „S jednom pretplatom i jednim računom koji radi na cijelom paketu Wahoo proizvoda, u mogućnosti smo pružiti neviđenu vrijednost i najbolje iskustvo u klasi koje neprimjetno integrira Wahoo ekosustav hardverskih i softverskih rješenja, omogućujući sportašima da izvuku maksimum iz treninga, bilo u zatvorenom ili na otvorenom.”

Mjesečna pretplata na Wahoo X uključujući Wahoo RGT iznosi 15 USD, što je isto kao i Zwiftova mjesečna naknada. Godišnja pretplata na Wahoo X spušta cijenu na 10,75 dolara mjesečno.

Wahoo sa sjedištem u Atlanti, Georgia, nedavno je otpustio nekoliko desetaka zaposlenika i smanjio svoju radnu snagu za 20 posto, prema izvješću BRAIN.

"Prošli tjedan napravljene su strateške promjene kako bi se podržao rast i razvoj Wahooa", rekao je glasnogovornik Wahooa za BRAIN. “Nismo olako donijeli ove odluke, ali smo ih donijeli kako bismo osigurali da Wahoo zadrži fokus na novim inovativnim proizvodima i uslugama. Potrebe sportaša se razvijaju pa tako i naša područja interesa. Jako cijenimo doprinose naših talentiranih kolega i predani smo podršci pogođenim članovima tima u njihovim tranzicijama.

Wahoo je krajem rujna 2021. lansirao SYSTM platformu za vježbanje u zatvorenom prostoru. SYSTM je uključio dobro poznati Sufferfest program obuke u paket impresivnih alata za trening.

Bredn je također nastavio svoj razvoj hardvera, lansirajući Speedplay PowrLink pedale mjerača snage i Kickr Rollr ranije ovog proljeća.

Wahoo trenažere i cikloračunala kao i svu prateću opremu možete pronaći u Spartan sport d.o.o.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More