Specialized predstavio zapanjujuću Torch liniju cipela

Specialized je redizajnirao svoju Torch liniju cetovnih cipela i izgledaju bolje nego ikada.

Za 2018.godinu Specialized je pripremio jako puno lijepih vijesti, a jedna od njih su Torch linija cestovnih cipela koja nudi široki raspon prepun vrhunskih tehnologija.

Trenutno na izboru imamo tri linije obuće za muškarce i žene, od ulazne razine Torch 1.0, sve do najjačeg modela Torch 3.0.

 

 

Na samom vrhu nalazi se za vatreni okršaj spremna Torch 3.0 cipela koja je potpuno opremljena vrhunskim tehnologijama. Specialized kaže da im je cilj od samog početka bio stvoriti cipelu u top-ponudi koja će vozačima omogućiti vrhunske preformanse.

Specialized Torch 3.0 dolazi sa “Body Geometry” uloškom i potplatom koje su egronomski dizajnirane i testirane kako bi ponudile povećanje snage i smanjenje mogućnosti od ozljeda sa optimiziranim poravnanjem kuka, stopala i koljena.

Na ovoj vrhunskoj razini dobivate FACT karbonski potplat sa indeksom krutosti od 8.5. Mrežasti gornji dio cipele pruža vrhunsku ventilaciju i uparen je sa dva BOA kotačića za jednostavnu prilagodbu cipele.

Prema Specializedu, svaka cipela teži 248grama, a dostupne su u crnoj i zelenoj boji (muška kolekcija), te u bijeloj boji (ženska kolekcija). Specialized Torch 3.0 cipele će u prodaji biti dostupne od septembra/rujna 2017. godine po cijenama od 220€.

 

 

Odbijte od tog iznosa 50€ i dobivate Specialized Torch 2.0 cipelu. Specialized kaže kako su prilikom izrade ovih cipela imali na umu samo udobnost, zbog čega su cipele u cijelosti izrađene od mrežaste konstrukcije.

 

 

Za razliku od vrhunskog modela, Torch 2.0 dobiva potplat srednje tvrdoće, te gumeni dio na peti i prstima. Cipela se prilagođava nozi putem jednog BOA kotačića i jednog Velcro remena.

Sa svojih 235grama po cipeli, Torch 2.0 je bizarno lakši od modela Torch 3.0. Za muškarce cipela je dostupna u crnoj, crvenoj i bijeloj boji, dok žene imaju na izbor kombinaciju crveno/bijele boje. Specialized Torch 2.0 cipele će u prodaji biti dostupne od septembra/rujna 2017. godine po cijeni od 170€.

 

 

Na ulaznoj razini stoji Specialized Torch 1.0 cipela za koju Specialized tvrdi da ima istu Body Geometry ergonomiju kao i njihov jači model cipela, samo u pristupačnijem paketu.

Međutim, ovdje cipela gubi karbonski potplat, a umjesto toga imate plastični sa indekom krutosti od 6.0. Cipela se prilagođava nozi putem tri Velcro remena umjesto luksuznih BOA kotačića koje nalazimo na njihovim skupljim modelima. Također, ovdje dobivate manje opcija boja – crno/bijela opcija jednako za muškarce i žene. Specialized Torch 1.0 cipele će u prodaji biti dostupne od septembra/rujna 2017. godine po cijeni od 90€.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More