Za one koji još nisu čuli za "Sva lica Platka", to je outdoor projekt koji od 2017. godine „otkriva“ različita lica brda uživanja iznad Rijeke.
TZ IMOTA i Udruga vinara i vinogradara imotskog vinogorja “Cvit razgovora” uz potporu biciklističkih entuzijasta iz BIKE IM ekipe, nastavljaju njegovati dobre običaje i pozivaju vas na Imota Bike & Wine đir v4.0 (IBW 2022.).
29. XCO Samobor 2022. ove će se godine održati u nedjelju, 5. lipnja, na atraktivnoj stazi Park šume Tepec u organizaciji Brdsko biciklističkog kluba Šišmiš.
Provedite uzbudljivu proljetnu subotu u Istri jer se rekreativna biciklijada namijenjena sportašima, rekreativcima i svima željnima dobre zabave i predivne prirode vraća u svom novom izdanju.
U ponedjeljak  2. svibnja 2022. tvrtki Syntio d.o.o. uručen je europski certifikat “Poslodavac prijatelj bicikliranja” za lokaciju u Ciboninom tornju, u Zagrebu.
Ako svoj idealan odmor zamišljate kao vožnju kajakom ili brdskim biciklom, treking kroz predivnu prirodu uz pregršt adrenalina i izazova onda nikako ne propustite najveću pustolovinu Limskog kanala!
Utrka "4Islands MTB Croatia" spektakularno je završila pod vedrim plavim nebom i toplim proljetnim suncem u Malom Lošinju.
U 2. etapi 4Islands MTB Croatia 2022. Singer Factory Racing i Allebike Canyon Northwave izvojevali su svoju drugu etapnu pobjedu.
Uz snažnu buru koja je puhala tijekom starta, nervoza u timovima je bila opipljiva pred etapom dugom 71 km. Srećom, šuma kroz koju su se penjali biciklisti pružala je zaštitu od ledenog vjetra i omogućila porast tjelesne temperature s povećanjem nadmorske visine.
Stranica 1 od 27

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.